Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко ще ми струва?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко ще ми струва?

Здравейте колеги. За пръв път пиша тема във форума и се извинявам предварително ако нещо не е както трябва. Имам въпрос относно моята кола, отговор за който не намерих във вече отворените теми. Прочетох раздела с цени на ремонти на 146-ци, но не научих много. Карам Алфа 146, 1.6 BOXER 96г. и съм от София. Имам няколко въпроса и ви моля да ми отговорите поотделно, за да си направя сметката по-добре.
    1. За смяна са ролки, ремъци и филтри-колко би трябвало да ми струва това (работа+материали);
    2. За смяна са двата предни амортесьора. Маслени или газови да са и на коя марка ми препоръчвате да са? Колко ще ми струват? Колко ще ми вземат в сервиз за смяна?
    3. Трябва да се сменят предните спирачни дискове + накладки. На коя марка ще предложите и колко ще ми струва? Колко ще ми вземат в сервиза за смяна?
    4. И не на последно място - в кой сервиз да отида, за да съм сигурен, че ще свършат работата добре. Четох коментарите Ви за някои сервизи и май ще отида във Ванто.
    P.S. ясно ми е, че е възможно да излязат и други неща за ремонт и смяна като отида в сервиза, ама ако можете да ме насочите към конкретните неща по-горе... Знам и че никой не е длъжен да ми е каталог на части и сервизни услуги, ама все пак разчитам на някой от Вас, нали сме тук за да си помагаме...
    Lada 1200s - "Госпожата" 1986г. - 2007г.
    Алфа Ромео 146 Boxer '96 2008г. -

Колега, разгледай този раздел:
    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Разгледай и тази тема:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27293

Има цени на почти всичко, което си изброил + труд. Наистина е много полезно
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Speeder, благодаря ти. Дано да си прав, че ми изтекоха очите до сега от дзверене в монитора, а не намерих каквото търся. Радвам се, че откликна така бързо.
      Lada 1200s - "Госпожата" 1986г. - 2007г.
      Алфа Ромео 146 Boxer '96 2008г. -

Comment

Working...
      X